Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri penale cu fișe medicale necesare preschimbării permiselor de conducere. 10 persoane reținute pentru falsificarea documentelor

ro

25 Mar, 2022 11:56 1191 Marime text
Polițist în misiune. Foto: Facebook/Poliția RomânăLa data de 22 martie a.c., în urma probatoriului administrat, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au reținut 10  persoane, bănuite de comiterea săvârșirii infracțiunilor de fals intelectual și abuz în serviciu.

Potrivit reprezentanților IPJ Ilfov, în cauză este vorba despre 6 femei și 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 36 și 69 de ani, care ar fi întocmit în fals, fișe medicale necesare preschimbării permiselor de conducere, în contextul în care, persoanele beneficiare nu s-ar fi prezentat la clinicile respective și nu ar fi fost examinate, în conformitate cu OUG 195/2002 Rep.

„Precizăm faptul că la data de 2 martie a c., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, în cadrul aceluiași dosar penal, polițiștii Serviciului Rutieri, împreună cu criminaliști și  polițiști de la economic, au efectuat 5 percheziții la 5 locații din București, iar în urma probatoriului administrat au reținut 4 persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals intelectual și abuz în serviciu.

De asemenea, la data de 9 martie a.c., polițiștii de la rutieră au reținut 2 persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la fals intelectual și abuz în serviciu“ - au precizat reprezentanții IPJ Ilfov.


La data de 23 martie a.c., cele 10 persoane reținute, împreună cu alte 2 persoane, pentru care nu a fost dispusă măsura reținerii, au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, care a dispus față de acestea, măsura controlului judiciar.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii