Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Admitere în magistratură Trei constănţeni au fost declaraţi admişi. Unul are identitatea protejată

ro

09 Oct, 2018 00:00 2890 Marime text
Institutul Naţional al Magistraturii a dat publicităţii tabelul cu rezultatele obţinute de candidaţi la etapa eliminatorie din cadrul concursului de admitere în magistratură, din perioada 10 iulie - 16 octombrie.
 
Din Constanţa, cea mai mare notă la această etapă a fost obţinută de un candidat care a preferat să nu îşi dezvăluie identitatea, respectiv 7,54 (unitate de înscriere Tribunal Constanţa). În continuare, Andrei Marius Marin a fost declarat admis, acesta obţinând nota 6,68 (unitate de înscriere - Parchetul de pe lângă Tribunal Constanţa). Şi Cătălin Andrei Donose a fost declarat admis, acesta obţinând nota 6,62 (unitate de înscriere Parchetul de pe lângă Tribunal Constanţa).
 
Cea mai mare notă a fost luată de un candidat din Cluj, respectiv 8,15. În continuare, toţi candidaţii declaraţi admişi vor susţine proba interviului.
 
Concursul se organizează pentru ocuparea a 31 de posturi de judecător la judecătorii (câte un post la judecătoriile din Medgidia, Mangalia şi Tulcea) şi a 30 de posturi de procuror la parchetele de pe lângă judecătorii (un post la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia).  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii