Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:24 23 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost stabilit primul termen în apelul dosarului privind moartea judecătoarei Mihaela Iuliana Șerban, de la Curtea de Apel Constanța

ro

28 May, 2021 14:46 889 Marime text
 
Curtea de Apel Constanța a stabilit primul termen în dosarul (91/212/2021) privind moartea judecătoarei Mihaela Iuliana Șerban, de la Curtea de Apel Constanța.
 
Cauza se afla în atenția magistraților pe data de 03 iunie 2021.
 
Oricare va fi decizia magistraților, aceasta va fi definitivă.
 
Magistratul a decedat pe 23 martie 2019, după-amiaza.
 
Potrivit Poliţiei Constanţa, Marian Cotlenco (polițist) a condus un triciclu pe strada Constantin Brătescu, dinspre bulevardul Tomis.
 
În momentul în care a ajuns la intersecţia cu strada Mihai Viteazu, bărbatul nu ar fi respectat indicatorul Oprire, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un automobil Dacia, condus de un bărbat pe strada Mihai Viteazu dinspre bulevardul Tomis, dar şi cu un autoturism Volkswagen, condus de un bărbat pe strada Mihai Viteazu dintre bulevardul Mamaia.
 
Din accident a rezultat decesul judecătoarei.
 
În primă instanță, ca urmare a încheierii unui acord de recunoaștere a vinovăției, Judecătoria Constanța a decis condamnarea lui Marian Cotlenco la pedeapsa de 2 ani şi 2 luni închisoare cu suspendare.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii