Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:01 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radeon HD 5970 confirma asteptarile pasionatilor de jocuri pe calculator

ro

20 Nov, 2009 05:54 1623 Marime text

hd5970.jpgArhitectura conceputa de ATI va fi diponibila prin intermediul mai multor integratori. HIS este una dintre primele companii care au facut publice detaliile noului accelerator grafic odata cu lansarea mondiale.

Radeon HD 5970 beneficiaza de doua nuclee grafice cu 3200 de procesoare stream si 2GB memorie GDDR5 (ce mai rapida memorie existenta pe piata). Nucleele grafice lucreaza la frecventa de 725MHz iar pe langa detaliile pur tehnice se numara facilitati precum: DirectCompute 11 (Shader Model 5.0) si OpenCL.

Placile video din aceasta serie sunt construite cu ajutorul procesului fotolitografic pe 40 de nanometri, cea mai avansata tehnologie aflata astazi in productie.
Cu o putere de calcul mai mare de 4 TeraFlopi, solutia grafica duala lansata de ATI ofera utilizatorului o performanta nemaintalnita, capabila sa ruleze la detalii maxime orice jos existent in prezent pe piata.

Pretul de 600 de dolari, care in Romania va deveni ceva mai mare prin adaugarea adaosurilor comerciale si a taxei pe valoarea adaugata, o recomanda ca o solutie exclusivista pentru clientii care beneficiaza deja de un monitor cu diagonala mare.

Continuarea pe: xtrempc.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii