Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:31 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou concurs la Universitatea „Ovidius” Se caută decani pentru cele 16 facultăţi din componenţa instituţiei de învăţământ

ro

07 May, 2016 00:00 3762 Marime text
După alegerile de desemnare a rectorului Universităţii „Ovidius”, iată că unitatea superioară de învăţământ a declanşat procedura de organizare a concursurilor pentru ocuparea funcţiilor de decani ai celor 16 facultăţi. Procedura de organizare a concursului a fost stabilită prin Decizia rectorului nr. 139/03.05.2016.
 
Candidaţii pot depune dosarele de participare la concurs până pe 9 mai. Tot până pe 9 mai, rectorul universităţii, Sorin Rugină, va numi comisia de selecţie a decanilor. Dosarele depuse pentru concurs urmează să fie validate de către Oficiul Juridic până pe 10 mai. În zilele de 10, 11 şi 12 mai, este programată a doua etapă de depunere a dosarelor de candidatură pentru funcţia de decan în cazul în care nu au fost depuse cel puţin două candidaturi.
 
Ulterior, între 12 şi 13 mai, Oficiul Juridic va aviza dosarele depuse în a doua etapă. Pe data de 16 mai este programată şedinţa consiliilor facultăţilor de avizare a candidaţilor la funcţia de decan. Cei nemulţumiţi pot depune contestaţii la deciziile consiliilor facultăţilor pe data de 17 mai. Contestaţiile urmează să fie soluţionate între 18 şi 19 mai. Pe data de 20 mai este programată şedinţa Senatului de analiză a contestaţiilor. Pe data de 21 mai are loc desfăşurarea concursurilor pentru funcţia de decan. Pe data de 23 mai pot fi depuse contestaţii privind rezultatul concursului. Şedinţa Senatului UOC de validare a rezultatelor concursurilor pentru funcţia de decan şi numirea decanilor, prin decizia rectorului UOC, va avea loc pe data de 26 mai. Ulterior, pe 30 mai se vor desfăşura şedinţele consiliilor facultăţilor de consultare cu privire la candidaţii la funcţia de prodecan, iar pe data de 31 mai - numirea prodecanilor desemnaţi de decan, prin decizia rectorului UOC.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii