Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Să cunoaştem şi să recunoaştem valorile Elevul Memiş Edis, matematicianul de geniu de la Liceul „Traian”

ro

05 Feb, 2016 00:00 7227 Marime text
Liceul Teoretic „Traian” îşi sporeşte sistematic valoarea prin performanţele deosebite ale elevilor săi. Unul dintre ei, Memiş Edis, elev în clasa a VIII-a, este o mărturie fermă a calităţii învăţământului românesc. Performanţele acestuia, înregistrate încă din clasa a V-a, confirmă că talentul, dublat de motivaţie, perseverenţă şi dăruire, reprezintă întotdeauna cheia succesului personal şi profesional.
 
În clasa a V-a, elevul a câştigat medalie de bronz la Olimpiada de matematică (etapa judeţeană), premiul I la Concursul „Evaluare în educaţie”, premiul I la Concursul de matematică „Tomis” (etapa locală şi judeţeană), premiul II la Concursul „+/- Poezie”, locul III la Concursul naţional „Lumina Math”, premiul III la Concursul internaţional „Dan Barbilian”, menţiuni la Concursul de matematică pe echipe „MathSpace” (ediţia a VIII-a) şi la Concursul „Arhimede”.
 
Printre rezultate obţinute în clasa a VI-a se numără: marele premiu la Concursul „N.N. Mihăileanu”, medalie de bronz la Olimpiada de matematică (etapa naţională), premiul I la Concursul „Arhimede IMAC”, premiul I la Concursul de matematică „Tomis” (etapa locală), locul I la Concursul Naţional „Lumina Math” (etapa naţională), premiul I la Olimpiada de fizică (etapa judeţeană), premiul II la Concursul de matematică pe echipe „MathSpace“, menţiuni la Concursul internaţional „Dan Barbilian”, la Concursul interjudeţean „Cristian Calude” şi la Concursul naţional „Laurenţiu Panaitopol”.
 
Palmaresul elevului s-a îmbogăţit în clasa a VII-a cu: medalie de aur şi calificarea în lotul lărgit al României la Olimpiada Naţională de matematică (etapa naţională), premiul II la Concursul de matematică pe echipe „MathSpace“, premiul II la Concursul naţional „Laurenţiu Panaitopol”, menţiune la Concursul naţional „Stelele Matematicii”, premiul I la Concursul de matematică „Tomis” (etapa judeţeană), marele premiul la Concursul „N.N. Mihăileanu”, menţiune cu Laudatio la Concursul „Viceamiral Urseanu”.
 
În palmaresul elevului se regăsesc şi premii obţinute în anul şcolar în curs. Dintre acestea, amintim: premiul I la Concursul de matematică pe echipe „MathSpace”, medalie de bronz la Mathematical Danube Competition, premiul I cu punctaj maxim şi premiul de excelenţă la Concursul naţional „Laurenţiu Panaitopol”, premiul I şi medalie de aur la Concursul naţional „Stelele Matematicii”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii