Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:45 07 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Educaţiei, despre calendarul pentru înscrierea la grădiniţă şi la clasa pregătitoare

ro

03 May, 2020 23:45 1257 Marime text
Înscrierea atât la grădiniţă, cât şi la clasa pregătitoare se va face online, iar calendarul va fi publicat luni, a declarat, duminică seara, ministrul Educaţiei, Monica Anisie.

"Avem o noutate. Noutatea este atât la grădiniţă, cât şi la clasa pregătitoare, că înscrierea se va face online, iar pentru clasa pregătitoare am revizuit calendarul şi am anunţat deja că evaluarea psiho-somatică a copiilor va fi înlocuită cu o declaraţie pe propria răspundere a părinţilor sau a tutorilor legal instituiţi şi o fişă completată de grădiniţa pe care a frecventat-o elevul", a spus Anisie.

Ea a precizat că luni va publica calendarul de reînscriere sau înscriere pentru grădiniţe, iar pentru clasa pregătitoare noul calendar, pentru a da posibilitatea părinţilor să facă înscrierile.

"Ministerul Educaţiei, mâine, va publica pentru grădiniţe calendarul de reînscriere sau înscriere, iar pentru clasa pregătitoare noul calendar, în aşa fel încât să dăm posibilitatea părinţilor să realizeze înscrierea fie la clasa pregătitoare, fie la grădiniţe. (...) Mâine, vom avea, la ora 9,00, o conferinţă cu toţi inspectorii şcolari generali şi vom stabili toate procedurile, în aşa fel încât să venim în întâmpinarea părinţilor, în sprijinul acestora, pentru a transmite cât mai uşor aceste fişe de înscriere sau reînscriere", a precizat Anisie.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii