Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:22 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Google marchează noul an școlar cu un Doodle special. Monica Anisie ne spune cum se suspendă cursurile dacă apar cazuri de Covid

ro

14 Sep, 2020 01:23 1866 Marime text
  • 14 septembrie 2020-incepe școala!

Google, celebrul motor de căutare de pe internet marchează începutul de an școlar 2020/2012 cu un Doodle nou.

În imagine apar celebrele ustensile ale școlarului: compasul, creionul, rigla, creionul, echerul, raportorul, caietul, abecedarul, ghiozdanul, și altele din cele trebuincioase.

Desigur, aflându-ne în timp de pandemie, nu lipsesște nici sticluța cu dezinfectanți

Dar aflându-ne în era tehnologiei informatice de ultimă generație pe lângă rechizitele clasice apare și celebra tabletă pentru ceea ce numim azi „școala online”.

Așa cum spuneam ne aflăm în plină pandemie de coronavirus.

Iar ieri, Monica Anisie, ministrul Educației și Cercetării, ne-a explicat și cum se suspendă cursurile într-o școală sau într-o clasă.
 
„Dacă apare un caz de infectare într-o clasă, se suspendă activitatea în acea clasă, dar activitatea continuă online. Dacă sunt trei cazuri în trei clase diferite, cursurile se vor suspenda în toată școală. Se va trece în scenariul roșu, când se va învăța online. Ancheta epidemiologică se va efectua de către DSP” a declarat ministrul de resort după videoconferința cu inspectorii școlari din județe.
 
Sursa foto: Google

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii