Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:39 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Facultatea de Matematică şi Informatică a Universității „Ovidius” anunță Astăzi, începe, online, a III-a ediţie a intâlnirilor „O zi în FMI”

ro

15 May, 2020 07:11 2837 Marime text

Ești pasionat de mate-info și dorești să urmezi o carieră de succes în acest domeniu? Atunci vino la întâlnirea online „O zi în FMI” cu studenții, absolvenții și cadrele didactice ale Facultății de Matematică și Informatică (FMI)  din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța (UOC), unde se va discuta despre ce înseamnă viața de student la cea mai mare universitate de la mare, dar și ce presupune Admiterea 2020 la FMI.  

Tot ce trebuie să faci este să accesezi link-ul https://ovidius.webex.com/meet/cityinnohub , vineri, 15 mai 2020, începând cu ora 14:00.
Totodată, ne poți urmări și live pe pagina de Facebook a facultății: https://www.facebook.com/ovidius.mate.info/

„O zi în FMI” este un proiect privind activitățile extracurriculare al Facultății de Matematică și Informatică din cadrul UOC aflat la a treia ediție.  Evenimentul are ca scop crearea unui spațiu de discuție care să medieze întâlnirea dintre elevi, studenți, absolvenți și profesori din domeniile Matematică și Informatică.

Persoană de contact:
Lect.univ.dr. Gabriela Badea,  coordonator proiect
gbadea@univ-ovidius.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii