Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:19 31 01 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. A avut loc ultima probă a simulării județene a Examenului de Bacalaureat. Care au fost subiectele

ro

28 Jan, 2022 18:25 1259 Marime text
  • Vineri, 28.01.2022, s-a desfășurat ultima probă a simulării județene a Examenului de Bacalaureat pentru elevii claselor a XII-a/ a XIII-a, Proba la alegere a profilului.
 
Menționăm că pentru participarea la prima simulare județeană a acestui examen s-au înscris 49 de unități de învățământ, reprezentând 86% din numărul total.
 


Și proba de astăzi s-a derulat în conformitate cu prevederile metodologice în vigoare, fără incidente. Subiectele și baremele pot fi consultate pe site-ul IȘJ Constanța: http://www.isjcta.ro/subiecte-si-bareme/
 


Precizăm că în perioada următoare va avea loc evaluarea lucrărilor și discutarea rezultatelor cu elevii, în vederea punerii în aplicare a unor planuri remediale, acolo unde situația va impune acest aspect.

 
Inspectoratul Școlar Județean Constanța, prin inspectorii de specialitate, va monitoriza în permanență demersul remedial, astfel încât la simulările județene din luna februarie să se înregistreze o creștere a valorii rezultatelor. Concomitent, vor fi monitorizate cu mare atenție și activitățile remediale din unitățile de învățământ care, din diverse motive, nu au optat pentru susținerea acestor simulări județene, astfel încât să se asigure o pregătire unitară la disciplinele de examen pentru toți elevii din județul Constanța.
 

„Ne așteptăm ca aceste simulări județene să reprezinte premisa de succes pentru obținerea unor procente pe promovabilitate foarte bune la ambele examene naționale. Le mulțumesc încă o dată colegilor mei de la catedră, elevilor, precum și părinților care au înțeles importanța înscrierii și participării la aceste simulări.”- prof. Sorin Mihai, inspector școlar generalSursa foto:Pexels
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii