Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:13 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surprinzătoare schimbare în conducerea ISJ Constanța Prof. Floriana Petre devine inspector școlar general adjunct. Pe cine va înlocui?

ro

19 Jun, 2020 13:18 12532 Marime text

În plină sesiune de examene naționale, când pregătirile pentru probele scrise de Bacalaureat 2020 sunt în ceasul al 12-lea, în conducerea Inspectoratului Școlar Județean Constanța se vor petrece, cel mai probabil de luni, 22 iunie, modificări surprinzătoare.

Ca urmare a expirării mandatului de inspector școlar general adjunct al prof. Alina Diana Codreanu, începând de săptămâna viitoare am aflat că va fi numită pe această funcție prof. Floriana Petre, fost director al Liceului Teoretic Mihail Kogălniceanu, sosită în organigrama ISJ Constanța de câteva luni.

Interesant este faptul că prof. Alina Diana Codreanu fusese numită președintele Comisiei Județene de Bacalaureat, ceea ce va conduce la modificări și în „schema” de desfășurare. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cristina 22 Jun, 2020 09:51 Doamna Insp.Codreanu este un profesionist desavarsit. Ce trist ca ISJ se ghideaza numai pe numiri politice si renunta la oamenii cu adevarat capabili!