Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:47 16 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs de simulare a proceselor de mediu „S.O.S. Natura”, la Universitatea Maritimă din Constanța

ro

09 Apr, 2019 11:06 831 Marime text
În perioada 11-12 aprilie 2019, Universitatea Maritimă din Constanța va organiza concursul de simulare a proceselor de mediu – „SOS Natura”, dedicat studenților și elevilor constănțeni. Evenimentul va avea loc în parteneriat cu Clusterul Transfrontalier al Energiei Verzi Constanța – Dobrich, ONG ,,Grupul de Dezvoltare Durabilă” și Liga Studenților Universității Maritime din Constanța.
 
 Activitatea are ca scop creșterea  gradului de conștientizare asupra carierelor din domeniul ingineriei mediului, precum și stimularea de competențe transversale prin participarea elevilor din clasele a XI-a și a XII-a alături de studenții specializării „Ingineria și protecția mediului în industrie” din cadrul Universității Maritime Constanța.
 
La eveniment vor participa 10 licee din județul Constanța iar tinerii care se pregătesc pentru a opta cu privire la viitoarea lor carieră, vor avea ocazia de a cunoaște metode moderne de lucru în domeniul ingineriei mediului, domeniu de prioritate națională. Aceștia vor fi instruiți pentru a lucra în laboratoare și pe diferite programe de simulare a proceselor de mediu, fiecare activitate finalizându-se cu un concurs prin care se vor testa cunoștințele acumulate.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii