Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța va organiza concursul de matematică „Viceamiral Vasile Urseanu”

ro

23 Nov, 2022 10:09 2104 Marime text


Sâmbătă, 26 noiembrie, începând cu orele 09:00, se va desfășura concursul de matematică „Viceamiral Vasile Urseanu”, ediția XXIX.

Concursul este organizat de Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” și va avea loc la sediul instituției de învățământ, pe strada Fulgerului, nr. 1.

La întrecerea școlară pot participa elevii de clasa a VIII-a de la școli atât din județul Constanța, cât și din județul Tulcea. Este permisă prezența a câte 6 elevi de la fiecare școală participantă.

În cadrul concursului, elevii pot să își testeze cunoștințele la matematică, în vederea susținerii acestei probe la Evaluarea Națională. Totodată, concursul se adresează și viitorilor candidați la admiterea în colegiile naționale militare.

Organizatorii vor oferi premii, trofee și diplome elevilor, precum și diplome profesorilor coordonatori.

Concursul „Viceamiral Vasile Urseanu” este organizat de Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza”, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Școala Gimnazială „Alexandru Ciucurencu” Tulcea și Liga Navală Română.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii