Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA-n amiaza mare Invitatul este președintele Asociației Delta Dunării, Cătălin Țibuleac

ro

15 Jul, 2021 12:35 2605 Marime text
  • Ziua-n amiaza mare este cea mai nouă emisiune din portofoliul ZIUA de Constanța
  • Realizatorul emisiunii este jurnalista FeriPredescu
 
Realizatorul emisiunii este jurnalista Feri Predescu. Invitatul ei din această săptămână esteCătălin Țibuleac, președintele Asociației Delta Dunării, iar emisiunea se va transmite vineri, 16 iulie, de la ora 13.00.

ZIUA-n amiaza mare are o frecvență săptămânală și poate fi vizionată pe pagina www.ziuaconstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.
 

Înființată în primăvara lui 2018, Asociația Delta Dunării s-a făcut remarcată aproape imediat. Și asta pentru că scopul înființării acestei organizații a fost acela de a promova destinația turistică Delta Dunării și Dobrogea de Nord.
Asociația este condusă de Cătălin Țibuleac, cel care și-a propus încă de la început să demonstreze că Delta Dunării este paradisul turismului ecologic. 
Și primul succes al Asociației, din care fac parte unități de cazare din Deltă, primării, agenții de turism, Ivan Patzaichin, Consiliul Județean, a fost  înregistrat în 2018, când, față de anul precedent, județul Tulcea s-a situat pe locul întâi pe țară la creșterea numărului de turiști. Cu 77% mai mulți.
Condusă de Cătălin Țibuleac, Asociația Delta Dunării organizează evenimente și se implică activ în proiecte care demonstrează cât de frumos este acest colț de rai. Cătălin Țibuleac, Corina Davidov - consilierul de comunicare al Asociației  și câteva lipovence vesele din comuna Sarichioi  sunt oamenii cu care echipa „ZIUA-n amiaza mare” a stat de vorbă, la ei acasă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii