Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:33 27 05 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE „Vibrații Înalte“. Arta meditației în viața de zi cu zi

ro

24 Jan, 2022 14:19 987 Marime text

 
  • Mihai Checheriță vine la ZIUA LIVE și ne vorbește despre arta meditației în viața de zi cu zi. 


Mihai Checheriță este „anteprenor de vise“. Prin tehnici de meditație te învață cum poți să materializezi în viața de zi cu zi orice dorință, mai mică sau mai mare.


Mihai este fondatorul proiectului „Vibrații Înalte“. A adunat în comunitatea sa online peste 30.000 de persoane în aproximativ doi ani.
 Pe canalul de youtube și pe pagina de facebook Vibrații înalte, Mihai oferă materiale gratuite.


Cel mai mare vis al său este să ajute 100.000 de oameni. 

 
ZIUA LIVE este mai mult decât un concept prin care încercăm să aducem claritate în subiecte diverse, este și un loc din care dorim să aflăm informații importante pentru sănătatea noastră, pentru sufletul nostru ... pentru lucrurile pe care nu le putem atinge, dar le putem simți.
 
Iar la capitolul simțuri, meditația este cheia prin care reușim să ne înțelegem cu adevărat dorințele, nevoile, dar mai ales sentimentele.

 
Tocmai pentru a clarifica rolul meditației în viața de zi cu zi, dar și în dezvoltarea spirituală și persoanală a fiecăruia dintre noi, Mihai Cheheriță vine la Ziua Live.
 
Ce este meditația? Cum se practică? Care este exercițiul prin care putem materializa cu ușurință orice dorință? Ce are de aface meditația cu starea de spirit, cu energia de pe parcursul întregii zile, cu modul în care oamenii se comportă cu noi?
 
La toate aceste întrebări și nu numai ne va răspunde invitatul emisiunii. Vom vorbi și despre viața lui Mihai dinainte de meditație.

 

Treceam pe lângă o biserică. Eram în Constanța. Era o primăvară friguroasă.  Fiind foarte frig, eram și prezent. Mi-a venit un gând. Ce-ar fi să existe Dumnezeu? Când am intrat în biserică nu era nimeni. Cu cât mă apropiam mai mult de altar, simțeam o presiune în piept, o vină și nu știam de ce. Apoi am simțit iubire, iertare și recunoștință. Am plâns 15 minute în biserică. Ulterior mi-am dat seama că până atunci am trait foarte nefericit. Mi-am făcut o promisiune să mă cunosc, să aflu de ce mă aflu aici. Am început o călătorie destul de grea, povestește Mihai.

 

 Am investit toți banii pe care i-am avut în dezvoltarea personală. Am auzit de Yoga și meditație. Am văzut că nu există multe materiale în limba Română. 

Meditația poate fi făcută în mai multe moduri.
 
Gândurile noastre nu ne aparțin. În momentul în care începi să meditezi te simți mai bine, mai relaxat.
 
În momentul în care suntem prezenți reușim să fim mai recunoscători.
 
Când începe judecata de fapt ieșim din meditație. Aș recomanda să se înceapă cu zece minute.
 
Eu recomand întotdeauna să medităm dimineața.
 
Vizualizarea este foarte importantă. Să spunem că îmi doresc să îmi schimb mașina. Pot să fac o manifestare prin vizualizare. Să te conectezi cu cât mai multe simțuri și să adaugi emoție.


Lucrurile emit o vibrație. Și corpul transmite o vibrație. Ce fac atunci când scade vibrația? Știm fiecare dintre noi.

Făcând lucruri care ne cresc vibrația, prin legea atracției, atragem ceea ce ne dorim.

Dacă avem atâtea exemple de oameni diverși și Dumnezeu este complex.
 
Fiecare religie are un sâmbure de adevăr. Scânteia a fost când l-am cunoscut pe Dumnezeu. 

Eu am o credință înrădăcinată adânc. Toți oamenii pe interiorul lor sunt buni. Am reușit să atrag oameni cu care rezonez, prin vizualizare.

Pe canalul meu puteți găsi meditații, afirmații, materiale audio și interviuri cu invitați care simt că pot aduce valoare.

Totul o să se întâmple la momentul potrivit, atunci când ești pregătit.
La doar 20 de ani, Mihai lucra ca gunoier și era dependent de cocaină. Cum a reușit să treacă peste această dependență, cum și-a recăpătat credința și cum a reușit să nască credință în sufletul atâtor oameni, rămâne să aflați din interviul de luni, 24 ianuarie, ora 14.00, pe contul de youtube Ziua de Constanța, pe pagina de facebook Ziua de Constanța, dar și pe site-ul nostru www.ziuaconstanta.ro.


 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii