Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE ZIUA LIVE. Tot ce trebuie să știm despre vaccinarea HPV!

ro

09 Nov, 2021 14:17 1864 Marime text

 
  • UPDATE: Din motive obiective, emisiunea cu dr. Luminița Ciosnar, medic primar Obstetrică-Ginecologie în cadrul Rețelei de Sănătate Regina Maria - Gastromond, va fi reprogramată la o dată ulterioară, ce va fi anunțată din timp.
  • Medicul ne va vorbi despre vaccinul HPV și ne va explica de ce este important să ne vaccinăm împotriva acestui virus.

Nu mai este un secret pentru nimeni că infecția cu virusul papiloma uman (HPV) poate duce la apariția cancerului de col uterin.

Specialiștii din domeniu apreciază că aproximativ 99% dintre cazurile de cancer de col uterin sunt determinate de infecția cu HPV.

În luna septembrie 2021, Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății, a precizat că vaccinarea anti-HPV a devenit gratuită și pentru adolescentele cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani.

În întreg acest context, dr. Luminița Ciosnar, medic primar Obstetrică-Ginecologie în cadrul Rețelei de Sănătate Regina Maria - Gastromond, este invitatul emisiunii ZIUA LIVE.

Medicul ne va vorbi despre vaccinul HPV și ne va explica de ce este important să ne vaccinăm împotriva acestui virus.

De asemenea, dr. Luminița Ciornar va răspunde și întrebărilor din partea celor ce ne urmăresc.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

UPDATE: Din motive obiective, emisiunea cu dr. Luminița Ciosnar, medic primar Obstetrică-Ginecologie în cadrul Rețelei de Sănătate Regina Maria - Gastromond, va fi reprogramată la o dată ulterioară, ce va fi anunțată din timp.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii