Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:49 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Tot ce trebuie să știm despre hepatite!

ro

17 Oct, 2021 11:37 3192 Marime text

 
  • Dr. Cosmin Popa, medic primar gastroenterologie în cadrul Rețelei de Sănătate Regina Maria – Policlinica Gastromond, vine luni, 18 octombrie 2021, de la ora 14.00, la emisiunea ZIUA LIVE, pentru a ne spune tot ce trebuie să știm despre hepatite și cum să ne ferim de acestea.
  • ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
În societatea post-modernă în care trăim, în care totul pare să se întâmple „pe repede înainte“, în care avem fast-food-uri, fast-dating, și, până la urmă, ajungem să avem un fel de „fast-living“, o mare grijă trebuie să o arătăm organismului nostru, supus unui nivel de stres fără precedent, în viteza vieții de zi cu zi.
 
„Asediat“ din toate părțile, ficatul nostru, singurul organ capabil de a se a regenera, poate fi afectat ireversibil, dacă nu avem grijă de el.
 
Printre cele mai des  întâlnite afecțiuni ale ficatului se numără hepatitele de orice fel. Fie că sunt infecțioase sau neinfecțioase, hepatitele pot deveni periculoase pentru organism, de aceea trebuie să avem grijă să nu le contractăm.
 
Dr. Cosmin Popa, medic primar gastroenterologie în cadrul Rețelei de Sănătate Regina Maria – Policlinica Gastromond, vine luni, 18 octombrie 2021, de la ora 14.00, la emisiunea ZIUA LIVE, pentru a ne spune tot ce trebuie să știm despre hepatite și cum să ne ferim de acestea.
 
Ce sunt hepatitele, cum se contractează, cum și dacă se transmit – toate acestea sunt întrebări la care vom afla răspuns de la medicul Cosmin Popa.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

















 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii