Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:21 25 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Statutul militarilor veterani și al veteranilor în România. Cât de mult îi ocrotește statul

ro

12 Oct, 2021 14:00 1405 Marime text
  • Cristian Crăciun, președintele Sucursalei Constanța a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie - Izvorâtorul de Mir“ vine miercuri, 13 octombrie 2021, de la ora 14.00, la emisiunea ZIUA LIVE.
  • Acesta ne va vorbi despre statutul veteranilor în România, dar și despre grija pe care statul o are față de veteranii săi.
  • ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
Împovărați de ani, de probleme de sănătătate, dar și, adesea, de grija zilei de mâine,  veteranii devin tot mai puțini pe zi ce trece și pleacă toți spre întregirea Armatei din Cer.
 
Despre lipsurile pe care le întâmpină veteranii pe parcursul vieții, despre cinstirea și prețuirea de care se bucură ori nu în România, dar și despre hățișul legislativ în care, adesea, militarii veterani trebuie să se orienteze pentru a-și primi drepturile ce li se cuvin se vorbește poate prea puțin în spațiul public.
 
În acest context, Cristian Crăciun, președintele Sucursalei Constanța a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie - Izvorâtorul de Mir“ vine miercuri, 13 octombrie 2021, de la ora 14.00, la emisiunea ZIUA LIVE, pentru a ne vorbi despre statutul veteranilor în România, dar și despre grija pe care statul o are față de veteranii săi.
 
De asemenea, președintele AMVVD Constanța ne va vorbi și despre îmbunătățirile legislative care ar putea fi aduse legislației în vigoare, dar și despre sprijinul pe care asociația îl oferă persoanelor ce au nevoie.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii