Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Stare de alertă epidemică. Există presiune pe sistemul sanitar constănțean?

ro

11 Jan, 2023 13:39 1985 Marime text


România este în stare de alertă din cauza cazurilor de gripă care se înmulțesc rapid.

Tot mai mulți oameni ajung la camera de gardă cu simptome de gripă și viroze iar mulți pacienți reclamă lipsa unor medicamente importante din farmacii pentru tratarea acestor afecțiuni.

Joi, 12 ianuarie de la ora 11.00 la ZIUA LIVE, aflăm de la prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa dacă există o presiune în acest moment pe sistemul sanitar județean, dar și despre concluziile grupului de lucru pentru gestionarea epidemiilor, care monitorizează la nivelul județului infecțiile acute respiratorii, gripele și pneumoniile.

Totodată, aflăm și care sunt măsurile luate la nivelul unităților de învățământ preuniversitar din județul Constanța în starea de alertă epidemică și dacă acestea se aplică cu celeritate.

Abordăm și subiectul violenței în școli.

De ce a fost nevoie de o Comisie instituită prin ordin de prefect pentru verificarea normele menite să înlăture bullying-ul din clase, dar mai ales care sunt măsurile de prevenție aflăm tot la ZIUA LIVE.
 
Și consumul de stupefiante este prezent în școli. Ce face instituțiile statului dar și ONG-urile abilitate în prevenirea acestui fenomen la Constanța, ce resurse și infrastructură au la dispoziție, în combaterea consumului de droguri, clarificăm la ZIUA LIVE.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii