Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Șoferi prinși cu alcool sau substanțe psihoactive la volan. Cum sunt văzuți în instanță

ro

26 Jul, 2022 14:58 1854 Marime text
  • Judecătorul Adrian Ionescu, președintele Judecătoriei Mangalia, este invitatul emisiunii ZIUA LIVE de miercuri, 27 iulie, de la ora 14.00.
  •  Pe parcursul emisiunii, judecătorul ne va explica dacă acest consum de alcool ori al substanțelor psihoactive influențează cunatumul despăgubirilor stabilite de instanța de judecată și, de asemenea, ne va explica și ce se întâmplă dacă un conducător auto refuză să i se ia probe biologice.
  • ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

În plin sezon estival și nu numai, informări zilnice sunt transmise de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța cu privire la persoanele care sunt depistate la volan deși au consumat alcool sau substanțe psihoactive.
 
Adesea, astfel de șoferi sunt protagoniștii unor cumplite accidente rutiere, motriv ce a contribuit decisiv, în ultimii ani, la luarea unor măsuri preventive, insluvid e arestare, a conducătorilor auto ce au consumat alcool și au fost implicați ulterior în tragedii.
 
Pentru a aflat cum sunt priviți în instanțe șoferii depistați în timp ce se află sub influența băuturilor alcoolce ori a substanțelor psihoactive, pentru a vedea cât de greu atârnă într-un dosar de ucidere din culpă o astfel de circumstanță agravantă, invitatul emisiunii ZIUA LIVE de miercuri, 27 iulie, de la ora 14.00, este judecătorul Adrian Ionescu, președintele Judecătoriei Mangalia.
 
De asemenea, pe parcursul emisiunii, judecătorul ne va explica și dacă acest consum de alcool ori al substanțelor psihoactive influențează cunatumul despăgubirilor stabilite de instanța de judecată și, de asemenea, ne va explica și ce se întâmplă dacă un conducător auto refuză să i se ia probe biologice.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii