Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:24 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE Senatorul Septimiu Bourceanu, răspuns tranșant - „Candidatul PNL la alegerile locale de anul viitor va fi actualul primar" (VIDEO)

ro

25 Mar, 2023 00:00 2451 Marime text


„O parte din proiecte au fost modificate"

Senatorul Septimiu Bourceanu a vorbit la ZIUA Live despre stadiul investițiilor derulate în Constanța.

„Există stresul neoptimizării șantierelor în Constanța. Îl resimțim cu toții. O parte din proiecte sunt proiecte de infrastructură mare, cum ar fi Termia. Sunt întârzieri la unele proiecte. E un stres în momentul actual. Însă Termoficarea nu putea face lucrurile astfel. Eu cred că această reabilitare trebuia făcută. Un oraș de anvergura Constanței are nevoie de așa ceva.

O parte din proiecte au fost modificate. Ținta noastră trebuie să fie cum atragem mai mulți bani în modernizarea Constanței. De exemplu, Termoficarea e în implementare. Nu se va pierde niciun proiect”, a spus Bourceanu. 

O altă tema despre care senatorul PNL a vorbit la ZIUA LIVE este cea a parcărilor. Bourceanu a spus că problema parcărilor trebuie tratată constant pentru că este un proces în dinamică, ce trebuie optimizat permanent.

„Sunt convins că domnul primar își dorește să continue"!

În calitate de președinte al organizației municipale a PNL Constanța l-am întrebat pe Septimiu Bourceanu dacă este mulțumit de activitatea consilierilor locali ai PNL, dar și dacă Vergil Chițac reprezintă singura variantă pe care liberalii o iau în calcul pentru alegerile locale de anul viitor.
 
„Candidatul PNL la Primăria Constanța este actualul primar”, a răspuns fără ezitare Bourceanu.
 
Întrebat fiind dacă totuși dacă PNL mai are și o altă variantă de rezervă, în cazul în care Virgil Chițac va dori să facă un pas lateral sau sondajele vor spune altceva la momentul alegerilor, Septimiu Bourceanu a răspuns tranșant că „avem un primar care și-a asumat un rol important, a atras fonduri și proiecte de aproximativ 650 de milioane de euro, eu cred că și domnul primar își dorește să continue și că va avea un al doilea mandat".
 
„Rămân un susținător al alianței cu USR la Constanța"

Cât privește o eventuală nominalizare pentru un al doilea post de viceprimar la Constanța, în contextul retragerii atribuțiilor de către primarul Chițac pentru reprezentatul USR, Florin Cocargeanu, președintele organizației municipale a PNL Constanța a declarat că nu au existat astfel de discuții.
 
În schimb, Bourceanu s-a declarat în continuare un susținător al alianței pe plan local cu USR, cu bune și cu rele și nu a putut estima când protocolul își va înceta aplicabilitatea.


Citește și:

ZIUA LIVE Senatorul PNL Septimiu Bourceanu, despre decizia Feliciei Ovanesian de a părăsi Primăria Constanța (VIDEO)


Interviul integral, aici :

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii