Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Se transformă comuna Poarta Albă în oraș?

ro

21 Jul, 2021 15:14 4945 Marime text
  • Primarul comunei Poarta Albă vorbește la ZIUA LIVE despre proiectele administrației publice locale pe care o conduce, dar și despre finanțările de la bugetul național care vor fi alocate localității
  • În perspectivă, edilul din Poarta Albă se gândește să organizeze un referendum pentru transformarea comunei în oraș
  • La ZIUA LIVE discutăm și despre conferința județeană de alegeri a PNL Constanța de săptămâna viitoare


Primarul comunei Poarta Albă, Vasile Delicoti vorbește, joi, 22 iulie de la ora 14.00 la ZIUA LIVE despre proiectele administrației publice locale pe care o conduce, dar și despre finanțările de la bugetul național  care vor fi alocate localității.

În perspectivă, edilul din Poarta Albă se gândește să organizeze un referendum pentru transformarea comunei în oraș. Noul statut ar putea aduce mai multe fonduri pentru dezvoltarea localității. Ce pași au fost realizați pentru organizarea acestui referendum, aflăm însă de la primarul localității.

Și tot la ZIUA LIVE discutăm și despre conferința județeană de alegeri a PNL Constanța de săptămâna viitoare. Vasile Delicoti candidează pentru un post de vicepreședinte al partidului.


ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii