Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Săptămâna Patimilor – Despre învățămintele Mântuitorului, după 2.000 de ani

ro

19 Apr, 2022 11:46 2257 Marime text
  • Părintele Marius Moșteanu, preot paroh al Parohiei Sfântul Nicolae Vechi, din Constanța, este invitatul de miercuri, 20 aprilie 2022, de la ora 11.00, al emisiunii ZIUA LIVE.
  • Părintele ne va vorbi despre sfintele cuvinte ale Mântuitorului, despre iubirea cu care a învăluit constant oamenii, dar și despre semnificația sfântă a acestor zile de patimi, în care păcatele noastre, ale oamenirii, s-au spălat prin sângele sacru.
  • ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
Am intrat în Săptămâna Patimilor, Săptămâna Mare pentru credincioșii ortodocși, zile în care, potrivit învățăturilor creștine, Mântuitorul a pătimit pentru iertarea păcatelor noastre, ale oamenilor.
 
Batjocorit și răstignit pe cruce, Iisus Hristos ne-a dăruit pilda smereniei, a credinței nestrămutate, a iubirii față de aproapele.
 
Două mii de ani mai târziu, învățămintele Sale și pildele dăruite oamenilor sunt mai actuale ca niciodată.
 
Într-o lume care pare, în ultima vreme, să se fi îndepărtat tot mai mult de la valorile spirituale, în favoarea celor materiale, într-o lume cu evenimente pe care nu credeam a le mai afla vreodată altfel decât în cărțile de istorie, într-o lume în care oamenii par să se dezgolească tot mai mult de haine, dar mai ales de suflete, pentru a atrage atenția, este nevoie tot mai mult de repere morale pentru a ne găsi echilibrul.
 
În întreg acest context, părintele Marius Moșteanu, preot paroh al Parohiei Sfântul Nicolae Vechi, din Constanța, este invitatul de miercuri, 20 aprilie 2022, de la ora 11.00, al emisiunii ZIUA LIVE.
 
Părintele ne va vorbi despre sfintele cuvinte ale Mântuitorului, despre iubirea cu care a învăluit constant oamenii, dar și despre semnificația sfântă a acestor zile de patimi, în care păcatele noastre, ale oamenirii, s-au spălat prin sângele sacru.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.









 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii