Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Regulamentul pentru Peninsula Constanța - o lună de la implementare, prin ochii rezidenților

ro

14 Dec, 2021 13:50 1940 Marime text
  • La judecarea cererii de suspendare, odată cu ascultarea reprezentanților persoanelor care locuiesc în Zona Peninsulară, au ieșit la iveală situații aproape greu de conceput, de care se lovesc locuitorii din zonă de la implementarea regulamentului și instalarea barierelor de acces.
  • La o lună de la restricționarea accesului în Peninsula Constanța, miercuri, 15 decembrie, de la ora 14.00, invitată a emisiunii ZIUA LIVE este Louisa Lupu Petcu, rezident al Zonei Peninsulare.
  • ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră, observațiile sau părerile în legătură cu subiectul abordat, exprimate cu respectarea unui limbaj adecvat și cu evitarea atacurilor la persoană.


La data de 15 decembrie 2021 se împlinește o lună de la implementarea Regulamentului de acces în Zona Peninsulară a Constanței.
 
Contestat deja de două la instanța de judecată, Regulamentul de acces în Peninsula Constanța a născut nemulțumiri nu numai în rândul agenților economici sau al persoanelor juridice care își desfășoară activitatea în zonă, dar și în rândul cetățenilor care locuiesc acolo sau care au rude bătrâne ori bolnave în zonă.
 
Luni, 13 decembrie 2021, la Tribunalul Constanța s-a judecat procesul privind a doua cerere de suspendare a aplicării regulamentului, instanța anunțând că va lua o decizie în cursul zilei de 15 decembrie 2021.
 
La judecarea cererii de suspendare, odată cu ascultarea reprezentanților persoanelor care locuiesc în Zona Peninsulară, au ieșit la iveală situații aproape greu de conceput, de care se lovesc locuitorii din zonă de la implementarea regulamentului și instalarea barierelor de acces.
 
În întreg acest context, la o lună de la restricționarea accesului în Peninsula Constanța, miercuri, 15 decembrie, de la ora 14.00, invitată a emisiunii ZIUA LIVE este Louisa Lupu Petcu, rezident al Zonei Peninsulare.
 
Louisa Lupu Petcu ne va vorbi despre impactul pe care îl are noul regulament asupra persoanelor care locuiesc în Zona Peninsulară, despre dificultățile de care se lovesc peninsularii, dar și despre îmbunătățirile care s-ar putea aduce regulamentului, așa încât să fie protejată zona istorică a orașului, dar și cetățenii care locuiesc acolo.
 


ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră, observațiile sau părerile în legătură cu subiectul abordat, exprimate cu respectarea unui limbaj adecvat și cu evitarea atacurilor la persoană.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii