Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Puterea detectorului de minciuni

ro

16 Aug, 2022 13:34 2179 Marime text
  • Miercuri, 17 august, de la ora 14.00, avocatul Constantin Andrei Gudu, din cadrul Baroului Constanța, este invitatul emisiunii ZIUA LIVE, unde ne va vorbi despre puterea detectorului de minciuni.
  • ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
Adesea, vedem în filmele de acțiune cum o crimă veche de zeci de ani este soluționată aproape miraculos, suspecutl este „pus“ la detectorul de minciuni, pică proba, este declarat vinovat și cazul este închis.
 
Și așa, rămânem cu ideea atotputerniciei probei cu detectorul de minciuni, idee ce ne urmărește, cel mai probabil, și în legătură cu rezolvarea cazurilor autohtone unde suntem uneori tentați să învinovățim, poate, anchetatorul din dosar, că nu administrează proba pentru a finaliza ancheta.
 
Și totuși, poate că lucrurile nu stau chiar așa în realitate.
 
Miercuri, 17 august, de la ora 14.00, avocatul Constantin Andrei Gudu, din cadrul Baroului Constanța, este invitatul emisiunii ZIUA LIVE, unde ne va vorbi despre puterea detectorului de minciuni.
 
Cum este reglementat testul poligraf în legislația din România, cât cântărește o astfel de probă în fața instanțelor de judecată și, mai ales, poate fi „fentat“ detectorul de minciuni – acestea sunt câteva dintre întrebările pentru care vom primi răspuns din partea avocatului constănțean.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii