Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Proiecte de peste trei miliarde de lei depuse de UAT-urile din județul Constanța. Cum se împart banii din Anghel Saligny?

ro

13 Apr, 2022 15:39 1510 Marime text
  • Sunt proiecte de peste trei miliarde de lei pentru asfaltarea drumurilor, rețele de gaze sau alimentare cu apă și canalizare depuse prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny se primarii constănțeni. Ce șanse există ca acestea să fie finanțate?
  • Și tot la ZIUA LIVE aflăm dacă schimbarea conducerii partidului la nivel național va declanșa și un război pentru putere în PNL Constanța

În județul Constanța sunt proiecte de peste trei miliarde de lei pentru asfaltarea drumurilor, rețele de gaze sau alimentare cu apă și canalizare depuse prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny.

Au fost depuse aproximativ 200 de proiecte. Ce șanse există ca acestea să fie finanțate, o dată cu suplimentarea programului cu peste 15 miliarde lei pentru construcția și modernizarea drumurilor și extinderea rețelei de gaze, aflăm joi, 14 aprilie de la ora 14.00 la ZIUA LIVE de la senatorul PNL, Septimiu Bourceanu.

Și tot la ZIUA LIVE aflăm dacă schimbarea conducerii partidului la nivel național va declanșa și un război pentru putere în PNL Constanța.

Nu în ultimul rând discutăm despre medicii ce oferă servicii de medicină de familie. Număril lor a scăzut semnificativ în doar 4 ani, motiv pentru care a votat proiectul de act normativ prin intermediul căruia un medic de familie poate deschide două cabinete. Detalii aflăm de la invitatul ediției.


ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.









 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii