Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:57 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Primarul Vergil Chițac vs. USR Constanța. Cine pe cine sabotează?!

ro

06 Jun, 2022 13:13 1959 Marime text
  • În cadrul reuniunii Organizației Municipale a PNL de la finalul săptămânii primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac a acuzat USR Constanța de sabotaj și a vorbit despre „atacurile consilierilor USR care au însoțit actul de guvernare pe durata actualului mandat, aproape în permanență, sabotând cele mai ambițioase inițiative ale agendei electorale”
  • Chițac taie atribuițiile viceprimarului, evită comunicarea cu USR, inițiază proiecte de hotărâri fără o consultare prealabilă și la final tot el se plânge de sabotaj
  • ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră

Este ruptură între primar și consilierii locali municipali de la USR, după ce aceștia au votat împotriva mai multor proiecte propuse de edil. Ultima dată s-a întâmplat în ședința de Consiliu Local Municipal din luna mai când aleșii locali nu au fost de acord cu proiectul care viza taluzul orașului.

În cadrul reuniunii Organizației Municipale a PNL de la finalul săptămânii primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac a acuzat USR Constanța de sabotaj și a vorbit despre „atacurile consilierilor USR care au însoțit actul de guvernare pe durata actualului mandat, aproape în permanență, sabotând cele mai ambițioase inițiative ale agendei electorale”.

Edilul a mai spus că „cei de la USR par a nu fi înțeles că asumarea responsabilității de guvernare nu te mai califică pentru rolul de opozant”, dar și că „orașul Constanța are nevoie de soluții și nu de postări pe Facebook și nu propagandă de opoziție a unora care sunt participanți la guvernarea locală".

Marți, 7 iunie de la ora 14.00, la ZIUA LIVE, discutăm cu viceprimarul USR, Florin Cocargeanu despre „proiectele de dezvoltare blocate de USR"?!

Chițac a mai afirmat că ieșirea USR din guvernarea locală este previzibilă, însă a omis să vorbească și despre dorința sa de a-i vedea plecați din coaliția formată pe plan local după alegerile din 2020.

Chițac taie atribuițiile viceprimarului, evită comunicarea cu USR, inițiază proiecte de hotărâri fără o consultare prealabilă și la final tot el se plânge de sabotaj..

Și tot la ZIUA LIVE discutăm despre un sondaj intern realizat de USR Connstanța, din care reiese că actualul primar nu ar primi mai mult de 14,5% din voturile constănțenilor în eventualitatea unei noi candidaturi.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii