Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:52 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Politicianul care a devenit competitor serios pe piața podcasturilor!

ro

06 Jul, 2022 14:48 1667 Marime text
 
  • La ZIUA LIVE vrem să aflăm de ce un parlamentar al României a decis să facă și el un podcast și să devină astfel un youtuber activ
  • Primul invitat la "Podcastul lui Septimiu" a fost artistul Tudor Gheorghe care timp de mai bine de o oră a stat la discuții pe mai multe teme cu senatorul PNL
  • Recent, podcastul a atins pragul de un milion de vizualizări
 
După atingerea pragului de un milion de vizualizări „Podcastul lui Septimiu“ probabil că nu mai are nevoie de nicio prezentare.
Însă la ZIUA LIVE vrem să aflăm de ce un parlamentar al României a decis să facă și el un podcast și să devină astfel un youtuber activ.

Se vorbește despre o adevărată industria podcast foarte profitabilă. Acestea au început să capete amploare la început în Statele Unite și apoi în Europa Occidentală.

Microbul a fost ușor de luat și de vedetele de la noi.

Peste 50 de milioane de persoane se pare că ascultă în fiecare lună podcasturi.

Un număr relativ mic, dar eficient de ascultători sunt la rândul lor creatori de podcasturi.

Crearea unui podcast este în mod rezonabil ieftin. Este nevoie doar de un microfon, un laptop sau alt computer personal și o cameră cu blocare a sunetului. Creatorii de podcast-uri tind să aibă o bună bază de ascultător datorită relațiilor lor cu ascultătorii.

Mai multe detalii aflăm joi de la 14.00 la ZIUA LIVE de la senatorul Septimiu Bourceanu intrat de la începutul acestui an în rândul realizatorilor de podcast-uri.



Primul invitat la "Podcastul lui Septimiu" a fost artistul Tudor Gheorghe care timp de mai bine de o oră a stat la discuții pe mai multe teme cu senatorul PNL.

Și tot la ZIUA LIVE vom afla cu ce se ocupa parlamentul constănțean atunci când politica din legislative intră în vacanța mare!
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii