Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:01 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Planul de activități culturale și stadiul proiectelor Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța

ro

07 Jul, 2021 14:50 2825 Marime text
  • Directorul MINAC vorbește la ZIUA LIVE despre proiectele culturale, despre șantierele arheologice din Dobrogea, dar și despre stadiul reabilitării clădirii Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța
  • Reabilitarea Edificului Roman cu Mozaic, a cetății de la Hârșova și a mormântului de tip Hypogeu de la Tomis sunt alte teme pe care le vom aborda, joi, 8 iulie de la ora 14.00 la ZIUA LIVE


Aurel Mototolea, directorul MINAC vorbește la ZIUA LIVE despre proiectele culturale, despre șantierele arheologice din Dobrogea, dar și despre stadiul reabilitării clădirii Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța.

Și tot la ZIUA LIVE discutăm și despre participarea MINAC în cadrul expoziției care va avea loc în toamna acestui an la Madrid.

MINAC a fost invitat să participe la o expoziție organizată de către Președenția României și de către Casa Regală Spaniolă, la Madrid, cu ocazia împlinirii a 140 de ani de relații internaționale între cele două state.

De asemenea, reabilitarea Edificului Roman cu Mozaic, a cetății de la Hârșova și a mormântului de tip Hypogeu de la Tomis sunt alte teme pe care le vom aborda, joi, 8 iulie de la ora 14.00 la ZIUA LIVE.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii