Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:14 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Petre Enciu prezintă stadiul proiectelor cu fonduri europene derulate de Consiliul Județean Constanța

ro

24 Mar, 2021 15:53 3938 Marime text

Interviu LIVE joi, 25 martie, de la ora 14:00, cu Petre Enciu, Vicepreședintele Consiliul Județean Constanța.

  • Petre Enciu vorbește la ZIUA LIVE despre proiectele cu finanțare europeană derulate de administrația județeană.
  • Aflăm care este stadiul proiectelor care vizează reabilitarea principalelor edificii culturale administrate de CJC – Edificul Roman cu Mozaic, mormântul de tip Hypogeu, sediul Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, precum și a cetăților antice din județ.
  • Vicepreședintele CJC va prezenta și proiectele cu finanțare europeană care vizează dotarea spitalelor aflate în administrarea Consiliului Județean.
Vicepreședintele Consiliul Județean Constanța, Petre Enciu vorbește la ZIUA LIVE despre proiectele cu finanțare europeană derulate de administrația județeană.

Joi, 25 martie de la 14.00 aflăm care este stadiul proiectelor care vizează reabilitarea principalelor edificii culturale administrate de CJC – Edificul Roman cu Mozaic, mormântul de tip Hypogeu, sediul Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, precum și a cetăților antice din județ.

Vicepreședintele CJC va prezenta și proiectele cu finanțare europeană care vizează dotarea spitalelor aflate în administrarea Consiliului JudețeanPetre Enciu este membru USR din 2016 și are dublă naționalitate – română și franceză.

Este membru în Biroul Județean al filialei USR Constanța. Experiența sa profesională înainte de a intra în viața politică s-a derulat în mediul privat. Din 2011 este cofondator la start-upul Vesta-System SAS, care are sediul în Grenoble, Franța. Compania are obiect de activitate dezvoltarea de produse software în domeniul optimizării eficienței energetice a clădirilor și design-ului produselor inginerești.  La același start-up lucrează și ca inginer software cercetător.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii