Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE Parlamentarii AUR vorbesc despre demersul strângerii de semnături pentru demiterea lui Vergil Chițac

ro

17 Aug, 2021 14:39 2757 Marime text

 

  • Parlamentarii Alianţei pentru Unirea Românilor, deputatul Dumitru-Viorel Focșa şi senatorul Sorin - Cristian Mateescu, își prezintă la ZIUA LIVE,  activitatea după prima sesiune din acest mandat.


Și tot la ZIUA LIVE se discută  despre demersul strângerii de semnături pentru demiterea primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac, despre organizațiile AUR de la nivelul județului Constanța dar și despre acțiunile de voluntariat derulate pe timpul vacanței parlamentare.

Eu m-am gândit la un aspect. Să facem o comparație între castelul de la Balcic și Cazinoul din Constanța. Simbolurile Constanței au devenit ruine. Nu cred că există vreun cetățean mulțumit, spune Mateescu.

Cei doi au precizat că au strâns peste 12.000 de semnături pentru demiterea primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac, deși nu au avut aprobare pentru montarea de corturi.

Am făcut o adresă către Primăria Constanța pentru a monta patru corturi. Am primit răspuns negativ, a precizat Focșa.

 
Focșa a precizat că a discutat cu primarul Constanței despre regulamentul parcărilor.

Am încercat să vorbesc cu domnul primar. M-a sunat și am discutat cu el pe tema regulamentului parcărilor.

Schimbarea pe țară se face cu fiecare localitate micuță. Trebuie să câștige județul Constanța. Trebuie să ne unim forțele, precizează Focșa.


Mateescu spune că dezbinarea cetățenilor este voită.

S-a creat o neîncredere în instituțiile publice. Această dezbinare a cetățenilor a fost voită, precizează Mateescu.


Parlamentarii au precizat că sprijinul pe care l-au acordat bisericii s-a întors către ei.

Noi am ieșit să sprijinim biserica, spune Focșa.








 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • elena 17 Aug, 2021 17:21 motiv pt demitere ar fi si incalcarea legii 61/91,aproband ca neversea sa dea concerte (adica bubuiala de vibreaza geamul si zbierate ca in jungla).oare d-l amiral primar,plimbat pe afara sa nu fi vazut panouri antizgomot pe marginea drumurilor in zona rezidentiala si n-a observat ca petrecerile pe acolo se muta,seara,in sali izolate?Este trist sa sa ne amintim ca pana si mazare n-a poluat fonic orasul,harmalaia era la mamaia,poate gandea ca sa nu streseze pe cei care invata,cei care lucreaza,bolnavii etc.Va multumesc pt posibilitatea de exprimare si toate mai bune va doresc!