Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:55 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, fruntaș la trimiteri în judecată. Ce spune șeful parchetului

ro

23 Jun, 2021 00:00 4083 Marime text



Interviu LIVE miercuri, 23 iunie, ora 14.00, cu magistratul Mihai Alexandru Stanciu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța
  • Parchetul Judecătoriei Constanța este unul dintre cele mai încărcate parchete din țară.
  • Anul trecut, unitatea s-a clasat pe locul al doilea pe țară în ce privește trimiterile în judecată.
  • Magistratul Mihai Alexandru Stanciu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța vine miercuri, 23 iunie 2021, de la ora 14.00, la ZIUA LIVE, pentru a ne vorbi despre activitatea unității de anchetă pe care o conduce.
Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța s-a clasat pe al doilea loc pe țară în ce privește dosarele trimise în instanță, în urma bilanțului realizat pentru anul trecut.
 
Acest aspect este deosebit de important, dat fiind că Parchetul Judecătoriei Constanța este unul dintre cele mai încărcate parchete din țară.
 
Magistratul Mihai Alexandru Stanciu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța vine miercuri, 23 iunie 2021, de la ora 14.00, la ZIUA LIVE, pentru a ne vorbi despre activitatea unității de anchetă pe care o conduce.
 
De asemenea, prim-procurorul ne va vorbi și despre motivele care pot face ca o anchetă penală să dureze mai mult, dar și despre fenomenul reprezentat de infracțiunile sexuale comise asupra minorilor.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii