Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:27 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Numărul total al intervențiilor aproape că s-a dublat. Cum reușesc să facă facă tuturor situațiilor salvatorii de la ISU

ro

08 Feb, 2022 12:32 2213 Marime text
  • Col. dr.ing. Cristian Mihail Amarandei, inspectorul șef  al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, este invitatul emisiunii ZIUA LIVE de miercuri, 9 februarie, de la ora 14.00.
  • Aproape 70.000 de ore de muncă a însemnat anul 2021 pentru pompierii constănțeni, acestea însemnând peste 23.000 de intervenții, în urma cărora au fost salvați peste 18.000 de adulți și 2.190 de copii.
  • În cadrul emisiunii, vom vorbi despre toate momentele care au marcat ultimele 12 luni ale pompierilor din Constanța, despre emoțiile salvatorilor, despre trăirile lor, dar și despre ce înseamnă să fii comandant în situații-limită și nu numai.
  • ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța și-a făcut bilanțul ultimelor 12 luni de activitate.
 
Aproape 70.000 de ore de muncă a însemnat anul 2021 pentru pompierii constănțeni, acestea însemnând peste 23.000 de intervenții, în urma cărora au fost salvați peste 18.000 de adulți și 2.190 de copii.
 
Dincolo de aceste cifre, însă, anul 2021 a însemnat pentru echipajele ISU Dobrogea emoții la foc continuu, epuizare, situații-limită cărora le-au făcut față cu brio, regrete pentru intervențiile cu un deznodământ trist, dar și împingerea barierelor propriilor puteri omenești.
 
Peste toate acestea, pentru col. dr.ing. Cristian Mihail Amarandei, inspectorul șef  al ISU Dobrogea, s-au împlinit 12 luni de la preluarea funcției, la data de 4 februarie 2022.
 
Cele 12 luni au trecut cu bune și cu grele, cu decizii dificile pe care șeful ISU Dobrogea a fost chemat să le ia, cu situații cărora a fost nevoit să le facă față așa cum s-a putut mai bine.
 
Despre toate momentele care au marcat ultimele 12 luni ale pompierilor din Constanța, despre emoțiile salvatorilor, despre trăirile lor, dar și despre ce înseamnă să fii comandant în situații-limită și nu numai vorbim miercuri, 9 februarie, de la ora 14.00, la emisiunea ZIUA LIVE, al cărei invitat este col.dr.ing. Cristian Mihail Amarandei, inspectorul șef al ISU Dobrogea.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii