Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:45 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Minivacanța de 1 Mai, „radiografiată“ de polițiștii din Constanța! La ce să ne așteptăm pentru sezonul estival

ro

03 May, 2022 13:26 1632 Marime text
  • Ca primă minivacanță de 1 Mai fără restricții impuse de pandemia Covid-19, încercăm să aflăm de la reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța cum s-a caracterizat weekend-ul trecut față de cele din anii anteriori.
  • Invitat al emisiunii ZIUA LIVE de miercuri, 4 mai, de la ora 14.00, este inspectorul Mihaela Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.
  • Pe parcursul emisiunii, inspectorul ne va vorbi și despre „zonele fierbinți“ de pe litoral, din punct de vedere al infracțiunilor.
  • ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
Data de 1 Mai a reprezentat mereu pentru județul Constanța startul oficial al sezonului estival. Așa se face că minivacanța de 1 Mai poate fi asemuită cu o mică „previzualizare“ a sezonului din acel an, pentru litoral.
 
Totuși, uneori, distracția de 1 Mai se transformă, din nefericire, și în evenimente neplăcute: accidente, scandaluri, infracțiuni ori tentative la infracțiuni.
 
Ca primă minivacanță de 1 Mai fără restricții impuse de pandemia Covid-19, încercăm să aflăm de la reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța cum s-a caracterizat weekend-ul trecut față de cele din anii anteriori.
 
În acest sens, invitat al emisiunii ZIUA LIVE de miercuri, 4 mai, de la ora 14.00, este inspectorul Mihaela Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.
 
De asemenea, pe parcursul emisiunii, inspectorul ne va vorbi și despre „zonele fierbinți“ de pe litoral, din punct de vedere al infracțiunilor.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii