Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Mărturii din infernul de pe Prelungirea Nicolae Grindeanu. Cum putem ajuta

ro

18 Jan, 2022 10:33 3017 Marime text

·    Augustin Dobre, locuitor al blocului afectat de incendiu, vine miercuri, 19 ianuarie, de la ora 14.00, la ZIUA LIVE.
·    Acesta ne va vorbi despre modul în care s-au scurs cele 30 de zile de la producerea incendiului pentru cei afectaţi, dar și despre stadiul în care se află acum lucrările de la bloc, pentru ca locatarii să se poată întoarce la casele lor.
·    ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră, observațiile sau părerile în legătură cu subiectul abordat, exprimate cu respectarea unui limbaj adecvat și cu evitarea atacurilor la persoană.

S-a împlinit o lună de la incendiul care a cuprins blocul de pe strada Prelungirea Nicolae Grindeanu.

Pentru mulţi dintre noi, viaţa merge mai departe, cu provocările de zi cu zi. Pentru locuitorii din blocul afectat de flăcările din noaptea de decembrie, viaţa merge mai departe cu mult mai multe provocări şi situaţii pe care cu greu le poate înţelege şi şi le poate imagina cineva care nu a trecut printr-o astfel de situaţie.

Augustin Dobre, locuitor al blocului afectat de incendiu, vine miercuri, 19 ianuarie, de la ora 14.00, la ZIUA LIVE.

Acesta ne va vorbi despre modul în care s-au scurs cele 30 de zile de la producerea incendiului pentru cei afectaţi, dar și despre stadiul în care se află acum lucrările de la bloc, pentru ca locatarii să se poată întoarce la casele lor.

De asemenea, acesta ne va explica şi despre modul în care se pot implica cei care doresc să ajute.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră, observațiile sau părerile în legătură cu subiectul abordat, exprimate cu respectarea unui limbaj adecvat și cu evitarea atacurilor la persoană.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii