Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:12 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Județul Constanța are un real potențial în energie și turism. Cum valorificăm aceste resurse?

ro

28 Mar, 2022 15:44 1566 Marime text
  • La ZIUA LIVE vorbim despre transparentizarea actului administrativ, dar și profesionalizarea administrației și creșterea calității serviciilor publice, dar și despre situația Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța
  • Și tot la ZIUA LIVE aflăm despre cât de vulnerabilă este autorizația de construire și în ce condiții poate fi inițiat și dezvoltat un proiect imobiliar fără riscul blocării sale în instanță, despre refugiații care se află pe teritoriul județului, dar și despre pregătirea sezonului estival, în contextul în care se vorbește despre un al șaselea val al epidemiei de coronavirus

Prefectul județului Constanța, Silviu Iulian Coșa vorbește marți, 29 martie de la ora 14.00 la ZIUA LIVE despre priorităţile reprezentantului Guvernului la nivelul judeţului în următoarea perioadă.

Tot la ZIUA LIVE vorbim despre transparentizarea actului administrativ, dar și profesionalizarea administrației și creșterea calității serviciilor publice, dar și despre situația Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța.

În calitate de prefect și reprezentant al guvernului în teritoriu, aflăm la ZIUA LIVE, dacă Silviu Coșa poate fi un mediator între toate forțele locale pentru redarea spitalului către comunitate.

Și tot la ZIUA LIVE aflăm despre cât de vulnerabilă este autorizația de construire și în ce condiții poate fi inițiat și dezvoltat un proiect imobiliar fără riscul blocării sale în instanță, despre refugiații care se află pe teritoriul județului, dar și despre pregătirea sezonului estival, în contextul în care se vorbește despre un al șaselea val al epidemiei de coronavirus.

Județul Constanța are un real potențial în energie și turism. Cum valorificăm aceste resurse? Aflăm de la reprezentantul Guvernului în teritoriu.

Nu în ultimul rând, tot la ZIUA LIVE aflăm cum se desfășoară recensământul populației la nivelul județului Constanța.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii