Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:28 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Investiții în infrastructura sanitară și consolidarea anti-seismică!

ro

26 Feb, 2023 12:33 1771 Marime text

Invitat la ZIUA LIVE este Silviu Iulian Coșa, prefectul județului Constanța.

Reforma administrativă, situația plăților în programul 50/20 destinat refugiaților ucraineni, finanțările aprobate de Guvern pentru spitale noi la Constanța, relația dintre Instituția Prefectului și structurile deconcentrate dar și acțiunile de control dispuse de prefect și tematica abordată vor fi subiectele discuției noastre de luni, 27 februarie ora 13.30.

Și tot la ZIUA LIVE discutăm despre cele aproape 180 de clădiri sunt încadrate în categoriile de risc seismic I, II și III, la nivelul județului Constanța, potrivit informațiilor de pe ISU Dobrogea.

În cazul unui cutremur major, cele din categoria de risc I sunt în pericol de prăbușire, iar cele din categoriile II și III ar putea suferi avarii majore.
Aflăm de la reprezentantul Guvernului în teritoriu, ce vor face concret instituțiile abilitate pentru consolidarea clădirilor de locuit și instituțiilor publice de învățământ, sănătate, primării, aflate în situație de risc seismic.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii