Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Învățământul din Constanța, sub umbrela unor proiecte naționale, unele pilot

ro

15 Nov, 2022 13:50 1871 Marime text
  • Pentru a afla cum se desfășoară aceste proiecte în Constanța și ce impact au ele la nivel județean, invitatul ZIUA LIVE de miercuri, 16 noiembrie, de la ora 13.00, este prof. Sorin Mihai, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Constanța.
  • ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
Învățământul din Constanța este parte, anul acesta, în mai multe proiecte desfășurate la nivel național, unele – program-pilot.
 
Catalogul electronic, proiectul Fii Avocat în Școala Ta (FAST), noile module care vin să înlocuiască tradiționalele semestre, ori chiar programul privind acordarea unui suport alimentar pentru preșcolari și elevi – acestea sunt doar câteva dintre proiectele în implementare în județul Constanța.
 
Pentru a afla cum se desfășoară aceste proiecte în Constanța și ce impact au ele la nivel județean, invitatul ZIUA LIVE de miercuri, 16 noiembrie, de la ora 13.00, este prof. Sorin Mihai, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Constanța.
 
De asemenea, pe parcursul emisiunii, șeful ISJ Constanța ne va vorbi și despre evaluarea națională și examenul de Bacalaureat, inclusiv despre pregătirea elevilor pentru cele două examene.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii