Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Interviu live cu protoiereu Mihai Jan, părintele paroh al Bisericii Adormirea Maicii Domnului I Constanța, în zi de mare sărbătoare

ro

13 Oct, 2022 10:29 2378 Marime text
  • De Sfânta Parascheva, protoiereu Mihai Jan, părintele paroh al Bisericii Adormirea Maicii Domnului I Constanța, este invitatul emisiunii ZIUA LIVE, vineri, 14 octombrie, de la ora 14.00, pentru a ne aduce vestea bună a sfințirii sfântului lăcaș.
  • Slujba va fi oficiată în dimineața zilei de duminică, de la ora 6.30, de către Înaltpreasfințitul Teodosie, Arhiepiscopului Tomisului, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi.
  • Toți credincioșii, fie că sunt bărbați ori femei, se vor putea închina în sfântul altar al bisericii.
  • ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
Credincioșii ortodocși din Constanța și nu numai au prilej de bucurie duminică, 16 octombrie 2022, la sfințirea / târnoșirea Bisericii Adormirea Maicii Domnului I Constanța, lăcașul sfânt trecând printr-un amplu proces de reabilitare și restaurare!
 
Slujba va fi oficiată în dimineața zilei de duminică, de la ora 6.30, de către Înaltpreasfințitul Teodosie, Arhiepiscopului Tomisului, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, iar părintele Mihai Jan, preotul paroh al Parohiei Adormirea Maicii Domnului I Constanța, îndeamnă toți credincioșii să fie prezenți.
 
După sfințire va avea loc Sfânta Liturghie arhierească.
 
Foarte important, toți credincioșii, fie că sunt bărbați ori femei, se vor putea închina în sfântul altar al bisericii.
 
Cu această ocazie, de Sfânta Parascheva, vineri, 14 octombrie, de la ora 14.00, părintele paroh protoiereu Mihai Jan este invitatul emisiunii ZIUA LIVE, pentru a ne aduce vestea bună a sfințirii sfântului lăcaș.
 
De asemenea, pe parcursul emisiunii, părintele ne va vorbi despre amplele lucrări de restaurare desfășurate la biserică, dar și despre semnificația aparte pe care o are faptul că, la târnoșire, toți credincioșii, bărbați și femei, se pot închina în sfântul altar, după săvârșirea slujbei.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii