Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:38 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE Interviu cu primarul Florin Chelaru, despre proiectele esențiale ale orașului Năvodari!

ro

18 Dec, 2023 13:33 1486 Marime text





Invitat la ZIUA LIVE este primarul orașului Năvodari și președinte al PSD Năvodari.

Marți, 19 decembrie de la ora 14.00, discutăm despre proiectele cu fondurile europene și guvernamentale, derulate la nivelul orașului, dar si despre cum primăria Năvodari își va  prognoza și eventual ajusta propriile venituri, astfel încât anul viitor cheltuielile curente de funcționare să poată fi acoperite, iar programele  edilitare de investiții să fie implementate.

La ZIUA Live aflăm ce se întâmplă cu lucrările de asfaltare și dacă acestea se vor finaliza până pe 31 decembrie sau vor fi fazate în anul viitor.

Un alt subiect pe care îl vom aborda este introducerea transportului public de persoane pe raza orașului Năvodari, dar vor vorbi și despre PSD Năvodari, dar și despre cum pot fi sprijiniți locuitorii blocului 14 Sud din oraș, ale căror locuințe au fost distruse în urma unui incendiu.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.


PRECIZĂRI:

 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii