Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Hotărâre a CL Constanța, importantă pentru proprietarii mașinilor, anulată parțial de instanță. Ce spune avocatul Nicolae Vlahu

ro

14 Nov, 2021 12:34 8742 Marime text

 
  • Tribunalul Constanța a hotărât anularea unei prevederi a HCL Constanța 184/2013, potrivit căreia proprietarii autovehiculelor erau sancționați pentru anumite fapte contravenționale, indiferent dacă aceștia erau sau nu și utilizatorii mașinilor.
  • Avocatul Nicolae Vlahu, din cadrul Baroului Constanța, este invitatul emisiunii ZIUA LIVE, de luni, 15 noiembrie 2021, de la ora 14.00.
  • Apărătorul ne va vorbi despre sancțiunile ce nu se vor mai aplica proprietarilor autovehiculelor, cu utilizatorilor, în urma Hotărârii nr. 551/2021 a Tribunalului Constanța și despre implicațiile viitoare ale acestei decizii a instanței de judecată.
  • ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
Tribunalul Constanța a decis, într-un dosar înregistrat pe rolul instanței la începutul acestui an, ca proprietarii mașinilor din Constanța să nu mai suporte plata sancțiunilor contravenționale aplicate în anumite cazuri.
 
Instanța a hotărât anularea unei prevederi a HCL Constanța 184/2013, potrivit căreia proprietarii autovehiculelor erau sancționați pentru anumite fapte contravenționale, indiferent dacă aceștia erau sau nu și utilizatorii mașinilor.
 
Solicitarea privind anularea acestor prevederi a fost făcută în cererea de chemare în judecată formulată de avocatul Nicolae Vlahu, din cadrul Baroului Constanța.
 
Avocatul Nicolae Vlahu este invitatul emisiunii ZIUA LIVE, de luni, 15 noiembrie 2021, de la ora 14.00.
 
Apărătorul ne va vorbi despre sancțiunile ce nu se vor mai aplica proprietarilor autovehiculelor, cu utilizatorilor, în urma Hotărârii nr. 551/2021 a Tribunalului Constanța și despre implicațiile viitoare ale acestei decizii a instanței de judecată.
 
De asemenea, avocatul va răspunde și întrebărilor venite din partea publicului.


 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii