Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:14 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Expunerea minorilor în spațiul public, tentația pe care părinții cu greu o pot învinge

ro

14 Sep, 2021 14:06 2615 Marime text
  • Dincolo de mândri de părinte, dincolo de dorința de a împărtăși cu cei dragi aceste momente deosebite, spațiul public pe care îl reprezintă mediul virtual este plin de capcane.
  • Magistratul Zafer Sadîc, procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța și membru în Colegiul de conducere al parchetului, vine miercuri, 15 septembrie 2021, de la ora 14.00, la ZIUA Live, pentru a ne vorbi despre riscurile expunerii minorilor în spațiul public.
 
Odată cu primul clopoțel din prima zi de școală, părinți mândri, din toată țara, au împânzit internetul cu pozele elevilor mai mici sau mai mari.
 
Cu toate acestea, dincolo de mândri de părinte, dincolo de dorința de a împărtăși cu cei dragi aceste momente deosebite, spațiul public pe care îl reprezintă mediul virtual este plin de capcane și, adesea, cei care se bucură de imaginile făcute publice într-un astfel de context nu sunt numai destinatarii inițiali ai postării.
 
Magistratul Zafer Sadîc, procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța și membru în Colegiul de conducere al parchetului, vine miercuri, 15 septembrie 2021, de la ora 14.00, la ZIUA Live, pentru a ne vorbi despre riscurile expunerii minorilor în spațiul public.
 
De asemenea, procurorul ne va vorbi și despre destinatarii „ascunși“ ai postărilor ce implică poze cu minori, dar și despre cum acționează aceștia.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii