Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:22 08 02 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Există viață și după votul din Consiliul JAI. Căutăm vinovați, boicotăm Austria sau găsim o soluţie, de integrare a României în spaţiul Schengen?

ro

13 Dec, 2022 13:15 1398 Marime text

Prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa este invitat la ZIUA LIVE.

Miercuri, 14 decembrie de la ora 14.00, reprezentantul Guvernului în teritoriu vorbește despre speța Schengen și despre boicotul companiile din Ministerul Transporturilor dar și a unor oameni de afaceri privați care au luat decizia să își mute conturile de la băncile austriece.

Tot la ZIUA Live discutăm despre când ar putea deveni Constanța un hub atractiv din punct de vedere economic, turistic și cultural, care să preia fluxul investitorilor și să ducă astfel, implicit, la dezvoltarea județului, despre sondajele realizate în această perioadă de PNL Constanța, în cadrul cărora este testat și numele prefectului în perspectiva alegerilor din 2024, precum și despre rolul Prefecturii în cadrul  OMD Constanța – Mamaia.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii