Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Este posibilă recuperarea neurologică în cazul unui accident vascular cerebral? Ce avem de făcut?

ro

15 Feb, 2022 13:25 2271 Marime text
  • Dr. Silvia Popi, medic primar neurolog, este invitata emisiunii ZIUA LIVE de miercuri, 16 februarie, de la ora 14.00.
  • ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră, observațiile sau părerile în legătură cu subiectul abordat, exprimate cu respectarea unui limbaj adecvat și cu evitarea atacurilor la persoană.
 
Consumul de alcool dar și stilul de viață mai degrabă sedentar pe care l-a impus multora dintre noi pandemia de Covid-19 pot conduce, în cazul unor persoane, alături de alți factori, la producerea unui accident vascular cerebral.
 
Adesea, AVC-urile lasă urmări în organism, sechele care pot schimba complet viața unei persoane.
 
Care sunt primele semne ale unui AVC, cum putem reduce factorii de risc ce pot favoriza producerea acestuia, dar, mai ales, este posibilă recuperarea neurologică după un astfel de accident?
 
Acestea toate sunt întrebări la care ne va răspunde dr. Silvia Popi, medic primar neurolog, invitată a emisiunii ZIUA LIVE de miercuri, 16 februarie, de la ora 14.00.
 
De asemenea, pe parcursul emisiunii, medicul ne va vorbi și despre tehnicile e ultimă oră ce pot fi folosite în cazul pacienților care au suferit un astfel de accident, pentru recuperarea acestora.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră, observațiile sau părerile în legătură cu subiectul abordat, exprimate cu respectarea unui limbaj adecvat și cu evitarea atacurilor la persoană.

















 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii