Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:11 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Este nevoie de regulament pentru Peninsula Constanța? Ce spun rezidenții

ro

26 Apr, 2022 13:46 2204 Marime text
  • Invitat al emisiunii ZIUA LIVE de miercuri, 27 aprilie, de la ora 14.00, este Daniela Ghițoi, rezident al Peninsulei Constanța.
  • Reclamant în procesele deschise de persoanele fizice pentru suspendarea, dar și pentru anularea regulamentului, Daniela Ghițoi este, totodată, administrator al grupului de Facebook „Zona Peninsulară – grup cetățenesc“ și membru fondator al Asociației TACT – Tomis Așa Cum Trebuie.
  • ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta , unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
Înainte de Paște, Curtea de Apel Constanța a decis suspendarea definitivă a Regulamentului de acces în Zona Peninsulară a Constanței, până la judecarea definitivă a cererii de anulare a acestuia.
 
Barierele de acces fuseseră ridicate încă din luna decembrie 2021, când Tribunalul admisese, în primă instanță, cererea privind suspendarea acestuia, decizia fiind executorie.
 
Astfel, în prezent, accesul în zonă nu mai este restricționat.
 
Pe parcursul desfășurării proceselor pentru suspendarea Regulamentului, la instanță a fost depus și documentul Prefecturii Constanța, prin care se aduce la cunoștința administrației publice locale o serie de aspecte legate de forma actuală a regulamentului.
 
În întreg acest context, invitat al emisiunii ZIUA LIVE de miercuri, 27 aprilie, de la ora 14.00, este Daniela Ghițoi, rezident al Peninsulei Constanța, reclamant în procesele deschise de persoanele fizice pentru suspendarea, dar și pentru anularea regulamentului, precum și administrator al grupului de Facebook „Zona Peninsulară – grup cetățenesc“ și membru fondator al Asociației TACT – Tomis Așa Cum Trebuie.
 
Daniela Ghițoi ne va explica despre modul în care influențează regulamentul, în forma actuală, viața persoanelor care locuiesc sau își desfășoară activitatea în Zona Peninsulară, despre problemele pe care le ridică studiul de impact pe care s-a bazat elaborarea acestuia, dar și despre cum ar arăta un regulament pentru această zonă, care să țină cont atât de nevoia de protejare a acesteia, dar și de oamenii care trăiesc sau lucrează acolo.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta , unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii