Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:10 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Donațiile, în cădere liberă. Crucea Roșie face eforturi să gestioneze situația de la Pavilionul Expozițional

ro

22 May, 2022 15:48 1860 Marime text
  • Constănțenii donează și ei tot mai puțin pentru refugiații din Ucraina
  • În Centrul de la Pavilionul Expozițional se simte lipsa alimentelor
  • Voluntarii Crucii Roșii fac eforturi colosale să împartă alimentele astfel încât ele să ajungă, dar devine din ce în ce mai complicat
  • Cum puteți ajuta în continuare refugiații dar și care sunt nevoile imediate ale voluntarilor Crucii Roșii aflați la ZIUA LIVE

Directorul interimar al filialei Constanța a Societății Naționale de Cruce Roșie din România vorbește, luni, 23 mai de la ora 13.00 la ZIUA LIVE despre eforturile voluntarilor de a asigura în continuare ajutoare alimentare și de igienă primară pentru cetățenii ucrainieni care au domiciliu temporar în municipiul și județul Constanța.

Constănțenii donează și ei tot mai puțin pentru refugiații din Ucraina.

În Centrul de la Pavilionul Expozițional se simte lipsa alimentelor.

Produsele donate sunt tot mai puține, iar cererea este mare, iar acest lucru devine o problemă, pe care însă autoritățile nu au timp s-o privească în ochi.

Voluntarii Crucii Roșii fac eforturi colosale să împartă alimentele astfel încât ele să ajungă, dar devine din ce în ce mai complicat.

Cum puteți ajuta în continuare refugiații dar și care sunt nevoile imediate ale voluntarilor Crucii Roșii aflați la ZIUA LIVE.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii