Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:56 28 05 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Despre violenţă. Ce poate face Poliția pentru a ne proteja

ro

11 Jan, 2022 12:21 1131 Marime text
  • Dincolo de violența în familie, fenomenul se manifestă inclusiv în spații publice, cum ar fi școlile ori alte unități de învățământ, dar și în mediul online.
  • Invitatul de miercuri, 12 ianuarie 2022, de la ora 14.00, al emisiunii ZIUA LIVE este subcomisar Irina Manolache, împuternicit șef Birou Analiză și Prevenirea Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.
  • Subcomisarul ne va explica ce poate face Poliția pentru a ne proteja, ce atribuții au polițiștii pentru a interveni în cazurile de violență și ce pot face victimele odată aflate într-o astfel de situație.
  • ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră, observațiile sau părerile în legătură cu subiectul abordat, exprimate cu respectarea unui limbaj adecvat și cu evitarea atacurilor la persoană.
 
Polițiștii din Constanța, sub coordonarea procurorilor, au în atenție cazul unei tinere mame care a primit ordin de protecție după ce în mediul online a apărut o filmare în care aceasta își agresa fiica în vârstă de doi ani.
 
Cazul a intrat în atenția opiniei publice și aduce în prim-plan problema violenței.
 
Dincolo de violența în familie, fenomenul se manifestă inclusiv în spații publice, cum ar fi școlile ori alte unități de învățământ, dar și în mediul online.
 
Ce poate face Poliția pentru a ne proteja în acest context, ce atribuții au polițiștii pentru a interveni în cazurile de violență și ce pot face victimele odată aflate într-o astfel de situație aflăm miercuri, 12 ianuarie 2022, de la ora 14.00, la ZIUA LIVE, de la subcomisarul Irina Manolache, împuternicit șef Birou Analiză și Prevenirea Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.
 
Totodată, subcomisarul ne va explica și care sunt pașii efectivi pe care îi poate urma victima aflată într-o situație limită pentru a scăpa din aceasta.
 


ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră, observațiile sau părerile în legătură cu subiectul abordat, exprimate cu respectarea unui limbaj adecvat și cu evitarea atacurilor la persoană.

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii