Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:01 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Despre adresabilitatea clinică virtuală. Cum cerem sfatul medicului în online

ro

13 Apr, 2021 13:59 3131 Marime text

Interviu LIVE miercuri 14 aprilie, ora 14.00, cu doctorul Răzvan Muja, medic specialist Urologie


•    Odată cu epidemia de Covid-19, sectoare ale vieții în care este necesară prezența fizică au fost trecute fără drept de apel în online.
•    Despre adresabilitatea clinică virtuală și despre cum cerem sfatul medicului în online, despre cum ne putem pregăti pentru o astfel de „vizită“ stăm de vorbă miercuri, 14 aprilie 2021, de la ora 14.00, la ZIUA LIVE cu doctorul Răzvan Muja, medic specialist Urologie, din cadrul Rețelei Private de Sănătate Regina Maria.
•    Totodată, medicul va răspunde și întrebărilor legate de disfuncția erectilă la pacienții forate tineri, o realitate ce atinge multe persoane și care, inițial, tinde să fie negată.

În luna martie, s-a împlinit un an de când pandemia de Covid-19 a cuprins și România. Brusc, sectoare ale vieții în care este necesară prezența fizică, au fost trecute fără drept de apel în online în noul context epidemiologic.

Printre acestea se numără și vizita la medic, transformată dintr-o vizită fizică în una virtuală.

Despre adresabilitatea clinică virtuală și despre cum cerem sfatul medicului în online, despre cum ne putem pregăti pentru o astfel de „vizită“ stăm de vorbă miercuri, 14 aprilie 2021, de la ora 14.00, la ZIUA LIVE cu doctorul Răzvan Muja, medic specialist Urologie, din cadrul Rețelei Private de Sănătate Regina Maria.

Totodată, medicul va răspunde și întrebărilor legate de disfuncția erectilă la pacienții forate tineri, o realitate ce atinge multe persoane și care, inițial, tinde să fie negată.

În acest context, cu sprijinul și experiența doctorului Răzvan Muja, toți cei ce au nevoie de informații în acest domeniu vor afla în timpul emisiunii ce este de făcut în această situație.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii