Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Cum ne îngrjim pielea iarna

ro

23 Nov, 2021 14:24 1654 Marime text
  • Invitatul emisiunii ZIUA LIVE de miercuri, 24 noiembrie 2021, de la ora 14.00, este dr. Adriana Mosor, medic specialist Dermatovenerologie în cadrul Rețelei de Sănătate Regina Maria - Pozimed.
  • ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

Vântul aspru, dublat de briza Mării Negre, temperaturile scăzute, adesea sub zero grade în sezonul rece, ploile și precipipațiile specifice iernilor la malul mării, toți acești factori ne afectează pielea, uneori chiar în moduri la care nu ne gândim.

De asemenea, diferențele mari de temperatură de la o zi la alta, care pot crea impresia că anotimpurile se succed în Constanța cu o frecvență de 24 de ore, afectează, la rândul lor, tenul.

Pentru a putea afla cum să ne îngrijim, cum ne putem proteja pielea și tenul de încercările pe care le aduce cu sine sezonul rece, invitatul emisiunii ZIUA LIVE de miercuri, 24 noiembrie 2021, de la ora 14.00, este dr. Adriana Mosor, medic specialist Dermatovenerologie în cadrul Rețelei de Sănătate Regina Maria - Pozimed.

Totodată, medicul ne va explica și cum ne putem îngriji pielea și în zilele în care se face trecerea între sezoane, așa încâtt schimbările bruște de temepratură să aibă un impact minim asupra tenului nostru.



ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii