Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Cum arată județul Constanța în 2023? Proiecte, investiții și contracte reziliate!

ro

29 Jan, 2023 14:49 2511 Marime text



Invitat la ZIUA Live este Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Ajuns în cel de-al treilea an de mandat, discutăm cu șeful administrației județene despre realizările și nerealizările de până acum.

Nu ocolim nici subiectele fiebinți legate de rezilierea contractului pentru extinderea Delfinariului din Constanța, pierderea banilor pentru reabilitarea Cetății Histria, după ce Consiliul Județean Constanța a încercat fără succes să convingă autoritățile centrale să emită acordul de mediu sau problemele reclamate de cetățenii județului la adresa transportatorilor acreditați.

În mod cert vom aborda și teme politice, alimentate și de sondaje publicate pe surse de presa locală, din care reiese că PNL Constanța testează și alte persoane în perpesctiva alegerilor locale de anul viitor.

Vrem să aflăm dacă Mihai Lupu se gândește serios la o nouă candidatură și dacă la Constanța s-a făcut pace între PNL și PSD.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii